pet hotel bucurestiRingstar® Pet Hotel Bucuresti  este un hotel pensiune pentru animale de companie care va ofera servicii de cazare caini, pisici si alte animale de companie pentru Bucuresti si imprejurimi. Suntem o pensiune pentru animale conceputa astfel incat stresul separarii de stapan sa fie cat mai putin traumatizant pentru catei sau pisici.

La Ringstar® Pet Hotel Bucuresti camerele de cazare sunt special amenajate astfel incat sa imite mediul de acasa, au aer conditionat si incalzire, televizoare si mobilier. Am transformat o vila intr-un hotel pentru caini si alte animale de companie, modern si relaxant deopotriva.

Personalul Ringstar® Pet Hotel Bucuresti si-a luat angajamentul sa fie cel mai bun! De aceea, reusim cu succes sa ne facem remarcati printre celelalte pensiuni canine din Bucuresti dovedind flexibilitate si intelegere atunci cand concepem impreuna cu dumneavoastra serviciile de cazare pentru caini, pisici sau alte animale de companie.

Pentru a putea fi alaturi de prietenul dumneavoastra, am instalat un sistem de monitorizare video permanenta, accesibil clientilor nostri. Astfel, puteti vedea 24h din 24, prin live-webcam, accesibil si cu orice smart phone, cat de fericit este animalutul dumneavoastra la noi.

Cazare Catei Cazare Pisici Tarife cazareContacteaza-ne!

 

Leave a reply