hotel caini bucurestiO vila confortabila a fost compartimentata in asa fel incat sa oferim cele mai bune conditii prietenilor nostri patrupezi. Conceptul de Hotel pentru Caini sau Pensiune pentru Caini vine in ajutorul celor care nu au unde sa isi lase catelul in momentul plecarii in concediu, delegatie sau orice alta destinatie ce nu ii permite ca animalul preferat sa ii fie alaturi. Ringstar® Pet Hotel Bucuresti vine in intampinarea cateilor dumneavoastra cu o Pensiune pentru catei sau Hotel pentru catei, intr-o zona verde si linistita a Bucurestiului, unde catelul dumneavoastra isi poate petrece cateva zile de relaxare si distractie pe perioada cat dumneavoastra nu ii puteti fi alaturi.

Ce inseamna Pensiune pentru Caini in Bucuresti? Inseamna Ringstar® Pet Hotel, adica servicii decea mai inalta clasa: camere separate pentru cazare catei, incalzire pe timp de iarna, dotate cu jucarii de rontait, fotolii sau canapele, decoratiuni similare unei locuinte pentru confortul catelului dumneavoastra, sistem audio si tv, supraveghere permanenta prin webcam-urile din fiecare incapere, imagini pe care le puteti viziona si dumneavoastra live, oricand si de oriunde, prin intermediul internetului, si multe multe alte servicii care vin in intampinarea nevoilor catelului dumneavoastra.

Pentru cateii dumneavoastra, mari sau mici, avem spatii generoase intre 10 m² si 20 m², individuale, cu covorase, cosulete confortabile sau fotolii, incalzire, web-cam, sistem audio, decoratiuni identice cu cele dintr-o locuinta. Programul de masa si plimbare se face dupa indicatiile proprietarului in limita a maxim 4 plimbari in intervalul orar 8.00-22.00.

Orice camera din acest hotel pentru animale poate fi personalizata dupa cerintele dv. cu obiecte sau mobilier de acasa.

Asadar, in cazul in care cautati o pensiune pentru catei in Bucuresti sau un Hotel pentru catei in Bucuresti, Ringstar® Pet Hotel Bucuresti este solutia!

Galerie Foto Catei

Pentru mai multe detalii…

Contacteaza-ne!

 

Leave a reply