Cei mai multi proprietari de caini si-ar dori ca patrupedul lor sa le fie in preajma oriunde ar pleca, insa de multe ori ne intalnim cu situatii care nu ne permit acest lucru, indiferent cat de mic sau cat de cuminte si ascultator este catelul. In aceste momente apare dilema!

 pensiune caini bucuresti

Fie ca plecam in concediu, delegatie, sau doar cateva zile departe de praful si zgomotul orasului, uneori, din diverse motive, catelul nostru nu ne poate insoti. Ce facem atunci?

Pai… am putea apela la cineva apropiat, poate isi gaseste un pic de timp in fiecare zi cat noi suntem departe, sa il hraneasca, sa il perie, sa il scoata la plimbare, sa se joace cu el… dar cine are atat de mult timp liber? cum ramane cu timpul cand e singur acasa? si cum ramane cu grija pe care i-o porti si de care n-o sa scapi pe intreaga durata a concediului?

Iti spunem noi cum ramane.

Ramane sa ne contactezi si sa ne vizitezi Pensiunea pentru Catei din cadrul Ringstar® Pet Hotel Bucuresti!

Cateii cazati la noi se bucura si ei de un adevarat concediu!

In continuare va vom da cateva exemple dintre facilitatile puse la dispozitia cateilor, lasandu-va pe voi apoi sa decideti daca animalutul preferat merita si el un concediu de vis!

  • camera individuala mai mare sau mai mica, in functie de preferinte, spatiile noastre de cazare variind intre suprafete de 10 si 20m²;
  • jucarii si jocuri motivationale;
  • spatiile de cazare sunt dotate cu cosulete pentru un somn linistit, fotolii, canapele, sistem audio sau TV, incalzire si decoratiuni identice cu cele dintr-o locuinta;
  • supraveghere permanenta cu ajutorul camerelor de monitorizare aflate in fiecare incapere, pentru ca patrupedului  dumneavoastra sa ii fie respectate toate dorintele;
  • plimbari zilnice in spatiile verzi special amenajate din apropierea vilei unde va fi cazat;
  • mancarea lui sau mancarea noastra, in functie de preferinte si gusturi;
  • acces la piscina exterioara pentru mentinerea conditiei fizice si distractieee!
  • pet salon pentru cateii pretentiosi;
  • la solicitare, sedinte de dresaj asigurate de specialistii Ringstar® Club Dresaj;
  • camerele pot fi personalizate la cerere cu obiecte sau mobilier de acasa;
  • si, nu mai putin important, multa dragoste si atentie din partea personalului Ringstar® Pet Hotel Bucuresti cu o experienta de peste 18 ani in lucrul cu animalutele!

Iar pentru a fi complet transparenti in activitatea si serviciile oferite clientilor nostri, dupa cum am mentionat si mai sus, fiecare camera este dotata cu sistem de supraveghere video, iar tu vei putea vedea prin intermediul internetului, oricand si de oriunde ce face catelul preferat!

Asadar, te asteptam sa ne vizitezi la Ringstar® Pet Hotel Bucuresti, pentru a te convinge cat poate fi de frumos concediul catelului tau!

 

Leave a reply