De fiecare data cand trebuie sa pleci in concediu, intr-o delegatie, sau pur si simplu vrei sa scapi cateva zile de aglomeratia orasului, apare o maaare problema!

 pensiune pisici bucuresti

Nu exista proprietar de pisica sa nu se fi intalnit cu aceasta dilema. Poti oricand sa rogi pe cineva apropiat sa treaca pe la tine sa o hraneasca si sa ii schimbe nisipul din litiera. Insa, la fel ca si tine, prietenii tai nu au intotdeauna timpul liber necesar pentru a-i face toate mofturile felinei tale, mai mult unii vor ezita doar la gandul nisipului din litiera si pe de-asupra, chiar daca pisica ta are apa si mancare, tu, tot nu vei scapa de grija ei.

In aceasta situatie, nu poate exista decat o singura solutie! Ringstar® Pet Hotel Bucuresti

Lasa-ti grijile pe seama noastra!

Pisicuta ta va fi in atentia unor profesionisti cu multi ani de experienta in ingrijirea pisicilor, iar tu iti vei petrece concediul fara cea mai mica grija, pentru ca Ringstar® Pet Hotel Bucuresti iti ofera posibilitatea de a-ti vizita oricand virtual animalutul. Da! Fiecare camera de cazare are propria ei camera web, iar tu o vei putea accesa oricand, de oriunde, cu ajutorul internetului.

La pensiunea pentru pisici din cadrul Ringstar® Pet Hotel Bucuresti, pisica ta va avea la dispozitie urmatoarele facilitati:

  • propria camera, individuala, plina de jucarii care sa ii ocupe intr-un mod cat mai placut timpul;
  • monitorizare video permanenta din partea angajatilor nostri, nu pentru a-i invada intimitatea ci pentru a-i asigura room service la cele mai inalte standarde;
  • litiera noastra sau litiera ei pentru a se simti ca acasa;
  • serviciile de pensiune pentru pisici includ de asemenea jocuri motivationale pentru pisica dumneavoastra, astfel incat aceasta sa nu se plictiseasca;
  • mancarea noastra sau mancarea ei de acasa;
  • la cerere, camera poate fi personalizata cu obiecte sau mobilier de acasa;
  • sistem audio pentru pisicile melomane;
  • pet salon pentru pisicile cochete;
  • si nu in ultimul rand multa, multa dragoste pusa la dispozitie in cantitati nelimitate de catre personalul Ringstar® Pet Hotel Bucuresti!

Asadar, daca tu pleci in concediu, de ce nu si pisica ta? Te asteptam sa ne vizitezi hotelul pentru pisici sau sa ne contactezi pentru mai multe detalii cu privire la sejurul de vis al pisicii tale!

Galerie foto locatie Galerie foto oaspeti Tarife cazareContacteaza-ne!

 

Leave a reply