Sub brandul Ringstar® am adunat toata gama de servicii existente pe piata pentru a acoperi toate nevoile animalului dumneavoastra de companie. Personalul nostru are o experienta vasta in lucrul cu animalele de companie astfel puteti apela la noi cu cea mai mare incredere.

Ringstar® Pet Hotel Bucuresti – este locul unde va puteti lasa fara grija pisica sau catelul dumneavoastra cat timp nu puteti fi alaturi de ea. Ringstar® Pet Hotel Bucuresti este un hotel pensiune pentru animale de companie care va ofera servicii de cazare caini, pisici si alte animale de companie pentru Bucuresti si imprejurimi. Suntem  o pensiune pentru animale conceputa astfel incat stresul separarii de stapan sa fie cat mai putin traumatizant pentru catei sau pisici.

Ringstar® Club Dresaj Canin – este locul unde organizam cursuri de dresaj canin dupa o metoda moderna, in care stapanul lucreaza direct cu cainele sau. Aceasta metoda de dresat caini este special conceputa pentru proprietarii de catei care isi doresc sa lucreze personal cu catelul lor, totul sub supravegherea si indrumarea unui instructor Ringstar Club. Cursurile de la Scoala de dresaj Ringstar Club acopera toate segmentele educationale. Avem  cursuri de Puppy Class, pentru pui  sub 6 luni,  Disciplina de Companie, Baza si Avansat, pentru caini de orice varsta, precum si Cluburi de Agility, BH-IPO sau Mondioring pentru caini dresati, ai caror stapani vor sa practice un sport canin.

Ringstar® Pro Shop - este pet shop-ul online unde veti gasi cea mai variata gama de articole pentru animalul dumneavoastra de companie, unde veti beneficia de sfatul specialistilor nostri in materie de cosmetica canina, cosmetica felina, echipamente dresaj, zgarzi si lese profesionale, carti si DVD-uri si multe alte accesorii canine sau feline.

Ringstar® Pet Salon - este salonul de cosmetica pentru animale de companie unde va puteti aduce catelul sau pisicia pentru servicii de tuns, spalat, coafat, taiat unghii, curatat urechi, tratamente blanita, improspatarea respiratiei, parfumat, vidat glande sau tratamente pernute. Aceste servicii cosmetice sunt disponibile la solicitare si animalutelor cazate la Ringstar Pet Hotel.

Dresaj CainiPet ShopPet SalonContacteaza-ne!

 

Leave a reply