hotel animale bucuretiConceptul de hotel pentru animale a fost creat pentru a reduce la minim stresul generat de despartirea de stapan si de schimbarea mediului in care catelul sau pisica traieste

Prin urmare, am adaptat o vila, nevoilor animalutelor dumneavoastra, transformand-o intr-un confortabil hotel destinat lor. Facilitatile de cazare sunt de fapt camere ale vilei, amenajate astfel incat sa intruneasca cerintele exigente ale musafirilor nostri blanosi.

Camerele sunt incalzite pe timp de iarna, au covorase, patuturi dedicate animalelor, elemente decorative si, impreuna cu dumneavoastra le putem adapta obiceiurilor si confortului cu care catelul sau pisica dumneavoastra sunt obisnuiti. Pentru a reduce si mai mult stresul schimbarii mediului, camerele asigura un fundal sonor printr-un sistem audio sau TV, menit sa recreeze zgomotele cu care animalutul este obisnuit (televizorul de acasa, vocile stapanilor, alte sunete).

De asemenea, pentru a spori transparenta si increderea celor care folosesc serviciile noastre, am instalat un sistem de monitorizare video permanenta, la care au acces si clientii nostri, prin intermediul unui serviciu de live-webcam. Astfel, puteti verifica starea si activitatile animalutului dumneavoastra oricand, de oriunde, prin intermediul internetului.

Oaspetii nostri beneficiaza de supraveghere continua si un program de plimbare si masa stabilit impreuna cu stapanul si conform indicatiilor acestuia, pentru a nu ii schimba in nici un fel obiceiurile de acasa.

Hrana cateilor poate fi adusa de client, sau o putem asigura noi pentru un cost suplimentar de 10 ron/zi. O zi de cazare incepe la ora 12.00 si se termina la ora 12.00, tarifarea facandu se pentru noptile de cazare.

Puteti apela la serviciul de Pet Taxi- transfer la si de la hotelul pentru animale, dar numai cu programare si cu un cost de 50 ron/transfer (valabil pt. Bucuresti).

Asadar, fie ca aveti nevoie de un Hotel pentru Pisici, o Pensiune pentru Pisici, o Pensiune pentru Caini sau un Hotel pentru Caini in Bucuresti, Ringstar® Pet Hotel Bucuresti va sta la dispozitie.

Pentru mai multe detalii…

Contacteaza-ne!

 

Leave a reply