dresaj cainiVenind in intampinarea nevoilor dumneavoastra, Ringstar® Club, organizeaza cursuri de dresaj caini in care proprietarul lucreza cu cainele sau.

Sustinem cursuri dresaj preluate dupa modelul cursurilor de dresaj canin din strainatate, cu o tematica identica cu a scolilor colaboratoare din Ungaria si USA, aceste cursuri se adreseaza celor care vor sa lucreze singuri cu cateii lor sub indrumarea instructoriilor nostrii. Aceasta metoda este una dintre cele mai eficiente, deoarece proprietarul este cel care isi dreseaza cainele, in acest fel invatand foarte bine si cum sa mentina exercitiile asimilate, cum sa corecteze greselile si totodata dezvolta o relatie corecta cu cainele sau.

Proprietarii de caini de rasa si nu numai pot invata foarte multe cunoscand problemele si greselile celorlalti cursanti, acest stil de lucru fiind foarte motivant atat pentru caini dar si pentru oameni.

Ringstar® Club organizeaza urmatoarele tipuri de cursuri: Handling Expozitional, Tricks-Click&Fun, Disciplina de companie (cursa de baza sau avansat), dresaj puppy class si multe alte cursuri si facilitati, putand deveni chiar membru al Ringstar® Club.

Pentru mai multe detalii cu privire la cursurile de dresaj organizate de Ringstar® Club va asteptam pe site-ul nostru dedicat www.ringstarclub.ro.

ringstar club dresaj

Pentru mai multe detalii…

Contacteaza-ne!

pet hotel bucuresti

 

Leave a reply