Ringstar® Pro Shop este magazinul online, parte a brandului Ringstar®, unde veti gasi o gama variata de articole pentru animalul dumneavostra de companie.

Bazandu-ne pe vasta experienta a echipei de profesionisti de la Ringstar® Club Dresaj, precum si din dorinta de a va feri de evenimentele neplacute provocate de achizitii gresite, am infiintat acest magazin. Va propunem o selectie de produse, testate pe terenul de lucru de catre instructorii de la Ringstar® Club Dresaj si de catre colaboratorii nostri. Va asiguram de mentinerea unei legaturi stranse si permanente cu dresori profesionisti de top, groomeri, crescatori si veterinari, de la care avem un feedback continuu, adaptand oferta noastra nevoilor acestora si, implicit, nevoilor clientilor nostri.

Ringstar® Pro Shop se doreste a fi un magazin pentru profesionisti, semiprofesionisti, dar si amatori pasionati. Aici veti gasi echipamente pentru dresaj si sporturi canine, produse pentru canise, cabinete veterinare sau saloane de cosmetica, produse pentru expozitiile canine si transport, jucarii motivaționale pentru caini si, nu in ultimul rand, informatii pertinente despre metodele moderne de educatie canina.

Pentru mai multe detalii…

Contacteaza-ne! sau    Intra in Magazin

ringstar petshop

pet hotel bucuresti

 

Leave a reply