Ringstar® Club Bucuresti cu o experienta de peste 18 ani in lucrul cu animalele si dresaj canin s-a gandit sa vina in ajutorul dumneavoastra transformand o vila dintr-o zona verde si linistita a Bucurestiului, intr-un hotel pentru animale. Acest Hotel pentru animale din Bucuresti functioneaza atat ca Hotel pentru pisici cat si ca Hotel pentru Caini. La noi toate animalutele cazate convietuiesc in cele mai bune relatii.

Daca va intrebati ce inseamna o pensiune pentru caini in Bucuresti sau hotel pentru caini in Bucuresti, Ringstar® Pet Hotel va raspunde ca inseamna camere separat pentru fiecare catel in parte, inclazite pe timp de iarna, dotate cu jucarii, webcam, sistem audio sau tv, pe scurt tot ce este necesar confortului catelului dumneavoastra!

Pentru mai multe detalii…

Contacteaza-ne!

hotel caini bucurestiArticol din Ziarul Click!, Vineri 23 Decembrie 2011

>>>Stăpânii de animale care au plecat în concediu le-au dus la pensiuni, unde plătesc 50 de lei pe noapte

Şi animalele de companie sunt trimise “în vacanţă” de sărbători. Câinii şi pisicile sunt cazate la pensiuni, unde au cămăruţe speciale şi locuri unde se pot juca în voie. Proprietarii unei astfel de locaţii spun că au toate locurile ocupate în această perioadă, inclusiv în luna ianuarie. Nu au plecat cu animăluţele în vacanţă, dar s-au asigurat că o vor duce regeşte cât timp lipsesc ei. Nero şi Gipsy, câinele şi pisica unei familii din Bucureşti, au fost duşi de stăpâni la un hotel. Ei îşi vor petrece aici Crăciunul, la fel ca şi anul trecut. Au camera lor cu tot ce le trebuie. Este încălzită, e mobilată cu fotoliu şi pătuţ special şi toată ziua sunt răsfăţaţi cu mângâieri de angajaţii hotelului. Lui Nero îi place la nebunie, însă pisicuţa nu se lasă atinsă. Stă pe pervaz şi priveşte pe geam. “Aici îşi peterece toată ziua. Nero e mai sociabil. Ne jucăm cu el şi e tare cuminte”, ne-a spus Robert Caraman, patronul Ringstar Pethotel, din Bucureşti.

Animăluţele au şi un program de masă şi de plimbare, la orele impuse de stăpânii lor. La 8.30 mănâncă, tot atunci sunt scoşi la plimbare, iar la 20.20 povestea se repetă. Pentru a fi convinşi că Nero şi Gipsy sunt în singuranţă, stăpânii lor îi pot vedea pe web cam, direct de pe telefon sau calculator.

Penisunea canină din Băneasa are 20 de camere şi toate sunt pline până pe 18 inauarie 2012. Cazarea costă 50 de lei pe zi, plus 10 lei hrana. Cine le aduce mâncare de acasă nu mai plăteşte extra.

“Plec la munte şi o las pe Beily la hotel până pe 3 ianuarie.”
Doina Simionescu,stăpâna căţelului<<<

 

Leave a reply