In continuare, va vom prezenta cateva aspecte pe care trebuie sa le stiti in momentul in care va hotarati sa apelati la serviciile Ringstar® Pet Hotel Bucuresti.

Pentru cazarea catelului sau pisicii dumneavoastra la hotelul nostru de animale, este necesar carnetul de sanatate cu dovada vaccinarilor si deparazitarilor la zi, inclusiv vaccinul impotriva tusei de canisa (Nobivac KC).

De asemenea, este necesara completarea formularului de cazare, pe care il gasiti online sau la receptia Ringstar® Pet Hotel Bucuresti.

Ce altceva ati mai dori sa stiti?

pet hotel bucuresti

Daca primim catei sau pisici care nu au schema de vaccinare terminata?

    • raspunsul nostru este DA! insa pentru a proteja sanatatea catelului dumneavoastra, acesta va sta izolat de ceilalti oaspeti ai nstri si nici nu va fi scos la plimbare.

Daca putem caza la hotel un catel sau o pisicuta care este sub tratament si daca ii putem administra noi tratamentul?

    • ei bine, da. Atata timp cat tratamentul este medicamentos, iar boala de care sufera catelul nu este contagioasa si nu ii pune viata in pericol.

De cate ori pe zi este scos la plimbare catelul?

    • Cateii cazati la noi sunt scosi la plimbare de 2 – 3 ori pe zi, dupa un program stabilit impreuna cu dumneavoastra, pe care trebuie sa il specificati in momentul completarii formularului de cazare.

Catelul sau pisica mea va avea camera lui/ei sau va sta cu alti catei/pisici?

    • Fiecare catel are camera lui proprie. Singura situatie in care cazam doi catei in acelasi spatiu de cazare este atunci cand acestia apartin aceluiasi stapan, iar acesta ne cere acest lucru.
Daca raspunsurile noastre nu au raspuns la toate intrebarile si nelamuririle dumneavoastra, va rugam sa consultati si celelalte pagini ale site-ului nostru cu privire la facilitatile de cazare pentru catei, facilitatile de cazare pentru pisici, galeria foto cu locatia Pet Hotel Bucuresti, galeria foto cu oaspetii nostri canini, galeria foto cu felinele cazate la noi sau pur si simplu contacteaza-ne!

 

Leave a reply