pet hotel bucurestiPentru cazarea cainelui la hotelul nostru de animale, este necesar carnetul de sanatate cu dovada vaccinarilor si deparazitarilor la zi, inclusiv vaccinul impotriva tusei de canisa (Nobivac KC). De asemenea, este necesara completarea formularului de cazare, pe care il gasiti pe site sau la receptie.

In continuare va vom prezenta cateva dintre intrebarile pe care clientii nostri ni le-au adresat cel mai des, cu privire la situatii speciale, conditii de cazare si facilitatile puse la dispozitia animalutului dumneavoastra de catre Pet Hotel Bucuresti.

Primiti catei care nu au schema de vaccinare terminata?

    • Da, dar catelul va sta izolat, nu va fi scos la plimbare.

Puteti caza la hotel un catel daca este sub tratament? Ii puteti administra dumneavoastra tratamentul?

    • Da, atata timp cat tratamentul este medicamentos, iar boala de care sufera catelul nu este contagioasa si nu ii pune viata in pericol.

De cate ori pe zi este scos la plimbare catelul?

    • Cainii cazati la noi sunt scosi la plimbare de 2 – 3 ori pe zi, dupa un program stabilit impreuna cu dumneavoastra, pe care trebuie sa il specificati in momentul completarii formularului de cazare.

Catelul meu va avea camera lui sau va sta cu alti catei?

    • Fiecare catel are camera lui proprie. Singura situatie in care cazam doi catei in acelasi spatiu de cazare este atunci cand acestia apartin aceluiasi stapan, iar acesta ne cere acest lucru.

Pentru mai multe detalii…

Contacteaza-ne!

 

Leave a reply