pet hotel bucuresti

Articol de Cristina Olivia Moldovan, in Evenimentul zilei

>>>Preţurile pentru o noapte de cazare într-o pensiune pentru animale de companie diferă în funcţie de condiţii. Camerele VIP sunt deja date epuizate în unele locaţii, însă mai e loc la “economy”.

Dacă nu puteţi sau nu doriţi să mergeţi în vacanţa de iarnă cu animalul de companie, lăsaţi-l la pensiunea de animale. Va fi bine îngrijit, hrănit şi plimbat, în aşa fel încât să nu sufere prea mult după atmosfera de acasă. La Ringstar Pet Hotel, unde există 20 de camere pentru animalele de companie, mai există doar câteva locuri pentru pisici în perioada sărbătorilor de iarnă. Fiecare animal stă singur într-o cameră, excepţie făcând cei care au acelaşi stăpân. Încăperile sunt mobilate la fel ca cele dintr-o locuinţă clasică, iar ca să nu fie prea linişte, unele au televizoare, altele aparate radio.

Stăpânii îi pot vedea pe internet

“Încercăm să redăm un mediu cât mai apropiat de cel de acasă. Lăsăm televizoarele pornite pe Animal Planet, le punem muzică ambientală, iar dacă proprietarii vor să îşi vadă căţelul sau pisica o pot face pe internet, pentru că există camere web în încăperi”, spune Robert Caraman, instructor dresor.

O noapte de cazare costă 50 de lei, iar dacă proprietarul nu asigură mâncarea, se plătesc în plus 10 lei. Animalul este hrănit şi plimbat. Este necesară dovada unei deparazitări recente.<<<

Pentru mai multe detalii…

Contacteaza-ne!

 

Leave a reply