Pensiune animaleRingstar® Pet Hotel Bucuresti ofera celor interesati, conceptul de pensiune pentru animale sau hotel pentru animale. Atat pensiune pentru pisici, cat si pensiune pentru caini, Ringstar® Pet Hotel Bucuresti este locul unde catelul sau pisica dumneavoastra se va simti cel mai bine cat timp nu puteti fi alaturi de ei.

Hotelul pentru pisici din Bucuresti este dotat cu toate facilitatile specifice felinelor, pentru a face sederea animalutului dumneavoastra cat mai confortabila!

Totodata, Hotelul pentru catei din Bucuresti, este conceput special pentru cazarea catelului dumneavoastra, astfel incat el sa fie ingrijit in cel mai bun mod posibil de catre personalul nostru.

Activitatea Ringstar® Pet Hotel Bucuresti si conditiile puse la dispozitia clientilor nostri patrupezi nu a trecut neobservata. Presa romaneasca a avut ceva de spus cu privire la serviciile noastre de cazare pentru pisici, cazare pentru catei, salon intretinere animale, pet shop si dresaj canin, si de cele mai multe ori au fost cuvinte de lauda, ceea ce inseamna ca eforturile noastre de a va oferi dumneavoastra si animalului dumneavoastra de companie concedii fara griji!

          pet hotel bucuresti    pet hotel bucuresti    pet hotel bucuresti

Titluri:

Citeste… “Codita – de pe strada in hotel”

Citeste… ”Pensiune cu plasme si webcam pentru patrupede de sarbatori”

Citeste… “Hotel de 5 stele pentru animale de companie”

Citeste… “Gipsy si Nero, Craciun la hotel”

Pentru mai multe detalii…

Contacteaza-ne!

 

Leave a reply